Fysiotherapie

Behandelruimte | FysioBewust Utrecht | Fysiotherapie in Utrecht Overvecht en Tuinwijk

Wat is fysiotherapie?

De fysiotherapeuten van FysioBewust zijn gespecialiseerd in het behandelen van alle lichamelijke klachten. Klachten op het gebied van bewegen en klachten ten gevolgen van persoonlijke situaties. Wij behandelen zowel acute klachten als langdurige klachten. Na een intake met een van onze fysiotherapeuten brengen we uw klacht zo goed mogelijk in kaart en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Samen met u werken wij aan het herstel van uw klacht. Het team van FysioBewust beschikt over verschillende behandelmethoden die kunnen worden ingezet om de lichamelijke klachten van uw houdings- en bewegingsapparaat te verminderen, uw pijn te verlagen en uw mobiliteit te vergroten.

Wat doet een fysiotherapeut?

Om klachten te behandelen gaat de fysiotherapeut van FysioBewust samen met u resultaatgericht aan het werk. De therapeut stelt een behandelplan op wat afgestemd wordt op uw lichamelijke situatie, mogelijkheden en wensen. Vaak bestaat dit behandelplan uit adviezen en oefeningen, waarmee de therapeut zorgt dat u weer beter kunt bewegen.

Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van manuele technieken als het detoniseren van de spieren en mobiliseren van de gewrichten. Tegenwoordig wordt de fysiotherapeut ook steeds meer ingezet bij de preventieve gezondheidszorg. Dus ook met vragen over preventie of voor voorlichting kunt u bij uw fysiotherapeut terecht. 

Fysio Bewust Utrecht – Zorgvuldig en Persoonlijk.

Honingraat | FysioBewust Utrecht | Fysiotherapie in Utrecht Overvecht en Tuinwijk

Bent u geïnteresseerd in fysiotherapie bij onze praktijk? Meld u dan nu online aan bij onze praktijk.