Actieve Revalidatie

Oefenzaal | FysioBewust Utrecht | Fysiotherapie in Utrecht Overvecht en Tuinwijk

Actieve Revalidatie?

Bij FysioBewust is het mogelijk om te revalideren onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Optimaal herstellen van een blessure of zonder klachten kunnen bewegen zijn de hoofddoelen van deze actieve revalidatie. Daarnaast zijn onze therapeuten er om u te ondersteunen bij het bereiken van aanvullende persoonlijke doelen.

 

Ook voor postoperatieve revalidatie kunt u bij FysioBewust terecht. Onze therapeuten zorgen voor een persoonlijk op maat gemaakt revalidatieprogramma waarbij gekeken wordt naar trainingsintensiteit, techniek en gebruik van trainingsmateriaal.

Bekijk hier de tijden waarop u zelfstandig kunt sporten bij FysioBewust.

Training

Heeft u geen begeleiding meer nodig of wilt u graag zelfstandig trainen in een kleinschalige en veilige omgeving? Bij FysioBewust kunt u in onze oefenzaal werken aan uw spierkracht, spieruithoudingsvermogen, conditie en functionele stabiliteit.

Zowel voor mensen met of zonder klachten is het zinvol om aan de fysieke conditie te werken. Zo vermindert de kans op klachten en kunt u uw klachten ook beter de baas zijn. Wilt u meer informatie over de training mogelijkheden van FysioBewust? Neem dan contact met ons op.

Fysio Bewust Utrecht – Zorgvuldig en Persoonlijk.

Honingraat | FysioBewust Utrecht | Fysiotherapie in Utrecht Overvecht en Tuinwijk

Bent u geïnteresseerd in fysiotherapie bij onze praktijk? Meld u dan nu online aan bij onze praktijk.