FysioBewust Utrecht

FysioBewust is een vooruitstrevende praktijk en blijft volop in ontwikkeling! Ook deze zomer heeft FysioBewust niet stil gezeten. Wat een mooie kans kwam er op ons pad: een samenwerking met de leukste sportschool van Utrecht, De Workout! Vanaf november 2021 zijn wij niet alleen actief in de wijken Overvecht en Zuilen/Ondiep maar ook in de binnenstad van Utrecht! 

Persoonlijk contact en een zorgvuldige benadering van de zorgvraag is waar kwalitatieve zorg bij ons om draait. Ons toegewijde en diverse team van nauw samenwerkende therapeuten met een breed scala aan persoonlijke specialismen stelt ons in staat deze kwaliteit te waarborgen. Omdat het team niet overal tegelijk kan zijn is besloten om FysioBewust Tuinwijk te sluiten per 1 januari 2022. Om te zorgen voor een vloeiende overgang en de zorgkwaliteiten die jullie van ons gewend zijn te kunnen voortzetten hebben wij besloten om onze werkzaamheden in Tuinwijk langzaam af te bouwen en vanaf november 2021 geleidelijk te verhuizen naar onze nieuwe plek in de binnenstad. 

Onze vestigingen in Overvecht en Zuilen/Ondiep blijven de open sfeer, het persoonlijk contact en de zorgvuldige benadering  behouden, dit is wat FysioBewust exclusief maakt. Ons ervaren team zal zich over uw klacht ontfermen en de hulp bieden die u nodig heeft. U kunt bij ons rekenen op een behandeling op maat van hoge kwaliteit.

Vergoedingen

Onze praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een contract. De behandelingen worden, wanneer mogelijk, rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Wanneer uw niet aanvullend verzekerd bent, ontvangt u een factuur van onze praktijk die u zelf dient te betalen.

Let op: 
Eerste afspraak, bestaande uit intake/ onderzoek/ behandeling/ administratie betreft een dubbele declaratie! 
 – Code 1864/1870 & 1000/1200 voor fysiotherapie
– Code 2412/2408 & 2000/2006 voor oefentherapie

Wilt u direct een afspraak maken?