Oefenzaal | FysioBewust Utrecht | Fysiotherapie in Utrecht Overvecht en Tuinwijk

Revalidatie fysiotherapie Utrecht

Bij FysioBewust in Utrecht is het mogelijk om te revalideren onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Optimaal herstellen van een blessure is het doel van de fysiotherapeutische revalidatie. Daarnaast zijn onze therapeuten er om u te ondersteunen bij het bereiken van aanvullende persoonlijke doelen.

Ook voor postoperatieve revalidatie bent u bij FysioBewust in Utrecht op het juiste adres. Onze therapeuten zorgen voor een persoonlijk op maat gemaakt revalidatieprogramma waarbij gekeken wordt naar trainingsintensiteit, techniek en gebruik van trainingsmateriaal.

Onze collega’s Mascha de Vries, Dagmar Ouweneel en Luke de Man kunnen u ondersteunen tijdens een revalidatie traject. 

Training FysioBewust Utrecht

Heeft u geen begeleiding meer nodig of wilt u graag zelfstandig trainen in een kleinschalige en veilige omgeving? Bij FysioBewust kunt u in onze oefenzaal werken aan uw spierkracht, spieruithoudingsvermogen, conditie en functionele stabiliteit.

Zowel voor mensen met of zonder klachten is het zinvol om aan de fysieke conditie te werken. Zo vermindert de kans op klachten en kunt u uw klachten ook beter de baas zijn. Wilt u meer informatie over de training mogelijkheden van FysioBewust? Neem dan contact met ons op.

Oefenzaal Locatie Overvecht

FysioBewust beschikt over een ruime oefenzaal waar diverse trainingsmaterialen en fitnessapparatuur aanwezig is. De zaal wordt gebruikt voor fysiotherapeutische behandelingen, individuele training of in kleine groepen.

 

Oefenzaal | FysioBewust Utrecht | Fysiotherapie in Utrecht Overvecht en Tuinwijk

Wilt u direct een afspraak maken?