Oefenzaal | FysioBewust Utrecht | Fysiotherapie in Utrecht Overvecht en Tuinwijk

Revalidatie

Bij FysioBewust is het mogelijk om te revalideren onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Optimaal herstellen van een blessure is het  doel van de revalidatie. Daarnaast zijn onze therapeuten er om u te ondersteunen bij het bereiken van aanvullende persoonlijke doelen.

Ook voor postoperatieve revalidatie kunt u bij FysioBewust terecht. Onze therapeuten zorgen voor een persoonlijk op maat gemaakt revalidatie-programma waarbij gekeken wordt naar trainingsintensiteit, techniek en gebruik van trainingsmateriaal.

Training

Heeft u geen begeleiding meer nodig of wilt u graag zelfstandig trainen in een kleinschalige en veilige omgeving? Bij FysioBewust kunt u in onze oefenzaal werken aan uw spierkracht, spieruithoudingsvermogen, conditie en functionele stabiliteit.

Zowel voor mensen met of zonder klachten is het zinvol om aan de fysieke conditie te werken. Zo vermindert de kans op klachten en kunt u uw klachten ook beter de baas zijn. Wilt u meer informatie over de training mogelijkheden van FysioBewust? Neem dan contact met ons op.

Oefenzaal Locatie Overvecht

FysioBewust beschikt over een ruime oefenzaal waar diverse trainingsmaterialen en fitnessapparatuur aanwezig is. De zaal wordt gebruikt voor fysiotherapeutische behandelingen, individuele training en kleine groepen die kunnen trainen zonder begeleiding.

Oefenzaal open voor zelfstandig training
Maandag     
16.00 – 18.00    Sporten vrouwen
18.00 – 20:00    Sporten gemengd

Woensdag
16.00 – 18.00    Sporten vrouwen
18.00 – 20:00    Sporten gemengd

Bij gebruik van de oefenzaal wordt er een bijdrage van €10.00 per maand gevraagd. Voor dit bedrag kunt u 2x per week een uur komen sporten op bepaalde tijden. Meld u ten alle tijden aan bij een van onze therapeuten wanneer u gebruik wilt maken van onze sport faciliteiten.

Oefenzaal | FysioBewust Utrecht | Fysiotherapie in Utrecht Overvecht en Tuinwijk

Wilt u direct een afspraak maken?