Leefstijl!

Als onderdeel van het DUO Leefstijl zal collega Meta Rooding zich gaan inzetten voor het thema Leefstijl in de wijk Overvecht! 

Samen met haar DUO partner Mariann Gorter (huisarts huisartsenpraktijk de Lichtenberch) zal Meta hét aanspreekpunt zijn van leefstijl vraagstukken en leefstijl initiatieven in de wijk Overvecht met als doel de eerstelijnszorg te verbeteren.

 

De FOOG

Samen met wijkcollega 
Maartje Verspui (fysiotherapie Carnegiedreef) heeft collega Meta Rooding de FOOG (Fysiotherapeuten Overvecht – Overvecht Gezond) nieuw leven ingeblazen!

De FOOG is een platform in Overvecht om collega fysiotherapeuten in de wijk te informeren over de veranderingen omtrent zorg binnen de wijk en in de stad. Daarnaast is er ook ruimte voor mooie samenwerkingen tussen de verschillende fysiotherapie praktijken in de wijk met als doel bij te dragen aan betere paramedische zorg in de wijk Overvecht.

Afstuderen….!

Laatste loodjes voor Collega Dymph Bruijnes! Haar master opleiding MSc. Kinderfysiotherapie is bijna afgerond, nog even door bikkelen. Team FysioBewust wenst haar heel veel succes met de laatste toetsen en het afronden van haar master onderzoek!