Ik stel me graag even voor.

Sinds 1983 ben ik werkzaam als zelfstandige in de eerstelijnsgezondheidszorg.    Ooit begonnen als fysiotherapeut, later manueeltherapeut en nu al zo’n kleine 20 jaar osteopaat.

Vorig jaar ben ik verhuisd van Twente naar Utrecht. In Hengelo in mijn osteopathiepraktijk werk ik nog 3 dagen in de week, op maandag, dinsdag en donderdag. In Utrecht heb ik op de woensdagen de beschikking kunnen krijgen over praktijkruimte bij FysioBewust aan de Samuel van Houtenstraat 28 in Tuinwijk, met eventuele uitloop op de vrijdagen aan de Amsterdamsestraatweg 244.

De afgelopen jaren heb ik verscheidene cursussen en opleidingen gevolgd waaronder osteopathie bij baby’s en kinderen, en behandeling van patiënten met klachten ten gevolge van stress of overspannenheid. Met name de behandeling van die groep patiënten met lichamelijke klachten die voor een belangrijk deel zijn oorzaak vindt in de psyche van de mens, heeft mijn bijzondere interesse.

Een osteopaat is dé deskundige in onze gezondheidszorg die met zijn grote kennis van de anatomie en fysiologie en de brede (holistische) kijk, de oorzaak van de klachten kan herkennen, analyseren en vervolgens effectief weet te behandelen. Door gebruik te maken van rustige, zachte technieken is osteopathie een zeer veilige manier van behandelen.

Voor een overzicht van alle klachten waarmee u bij me terecht kunt en voor overige informatie verwijs ik u graag naar mijn website  www.osteopathiepieterkoning.nl