FysioBewust bestaat dit jaar alweer 8 jaar! In deze jaren hebben we veel ondernomen en zijn we flink gegroeid. Vol energie en toewijding hebben we een frisse, eigentijdse en toekomstbestendige praktijk opgebouwd. Deze ontwikkelingen hebben ons een mooie plek in het zorglandschap van Utrecht opgeleverd. Van de locatie in Overvecht naar onze plek in Noordwest op de Amsterdamsestraatweg en sinds 2022 actief in de binnenstad van Utrecht.

We hebben niet stilgezeten de afgelopen jaren. Maar, uiteindelijk draait het bij ons toch echt vooral om het leveren van kwalitatieve paramedische zorg. Daarom hebben we bewust besloten om ons nóg meer te focussen op wat echt belangrijk is: een zorgvuldige benadering van paramedische zorg en meer ruimte voor persoonlijk contact in de praktijk en daarbuiten.


 

Dit betekent dat vanaf 1 november al onze aandacht naar onze locaties in Overvecht en Noordwest zal gaan en we niet meer in de binnenstad van Utrecht te vinden zullen zijn. Een moeilijke maar belangrijke stap. Onze samenwerking met sportschool de Workout zal daarom helaas stoppen.

Deze zomer hebben we gebruikt om in Overvecht en Noordwest op te frissen om nóg lekkerder te kunnen (samen)werken. Het volledige team zal vanaf 1 november op beide locaties werkzaam zijn, waar we jullie vol enthousiasme zullen ontvangen. Tot november zijn we uiteraard ook nog gewoon bij de Workout in de binnenstad te vinden.