Oefenzaal | FysioBewust Utrecht | Fysiotherapie in Utrecht Overvecht en Tuinwijk

Fysiotherapie aan huis in Utrecht

Wanneer u niet instaat bent om voor behandeling naar de praktijk te komen bieden wij u de mogelijkheid om voor fysiotherapie aan huis te kiezen. 

Net als bij ons in de fysiotherapiepraktijk in Utrecht zal er lichamelijk onderzoek worden gedaan om de klacht zo goed mogelijk in kaart brengen. Tevens zal er samen met u een behandelplan worden opgesteld, samen met u werken wij aan het herstel van uw klacht. FysioBewust Utrecht beschikt over diverse verschillende behandelmethoden die kunnen worden ingezet om de lichamelijke klachten van uw houdings- en bewegingsapparaat te verminderen, uw pijn te verlagen en uw mobiliteit te vergroten.

Fysiotherapeut in Utrecht

Om klachten te behandelen gaan de fysiotherapeuten van FysioBewust in Utrecht samen met u resultaatgericht aan het werk. Het behandelplan wordt afgestemd op uw lichamelijke situatie, uw mogelijkheden en uw wensen. Dit behandelplan bestaat uit adviezen, oefeningen en een breed scala aan manuele therapieën, die er samen voor zorgen dat herstel kan plaatsvinden. Mocht het zo zijn dat u tijdens uw behandeltraject weer zodanig hersteld zijn dat u naar de praktijk kunt komen dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Tegenwoordig wordt de fysiotherapeut ook steeds meer ingezet bij de preventieve gezondheidszorg. Dus ook met vragen over preventie of voor voorlichting kunt u bij ons terecht. 

 

Wilt u direct een afspraak maken?