Oefentherapie Utrecht

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode, gericht op het opheffen en voorkomen van klachten als gevolg van een onjuist houdings- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte.

Een oefentherapeut maakt u bewust van uw houding en manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Ook krijgt u inzicht in de reactie van uw lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen. Samen met uw oefentherapeut gaat u op zoek naar de oorzaak van uw klachten.

Uw oefentherapeut begeleidt en traint u in het aannemen van een gezondere houding. U wordt bewust van negatieve gewoonten en leert deze te doorbreken. Uiteindelijk bent u in staat om zelf te zien, te voelen en te beoordelen of uw houding en bewegingen juist worden uitgevoerd.

Onze oefentherapeut Cesar: Liesbeth Vermeer

Oefengroep onder begeleiding van een oefentherapeut Cesar

Bent u op zoek naar meer beweging onder begeleiding van een gedreven en enthousiaste oefentherapeut? Kom dan trainen in de oefengroep van FysioBewust onder begeleiding van oefentherapeut Liesbeth Vermeer.

U traint in een gezellige groep aan uw houding, kracht en stabiliteit. Daarnaast zijn er in elke training ook individuele oefeningen die gericht zijn op uw eigen problematiek en /of wensen.

 

Woensdag 9:15-10:15
Woensdag 10:30-11:30

Prijs per les €10,00

Locatie Podium Oost
Oudwijkerdwarsstraat 148, Utrecht

Voor meer informatie of voor aanmelding kunt u contact opnemen met FysioBewust!

Wilt u direct een afspraak maken?