Verhuisbericht!

FysioBewust heeft deze zomer niet stil gezeten! Wat een mooie kans kwam er op ons pad: een samenwerking met de leukste sportschool van Utrecht, De Workout! 

De visies van beide partijen sluiten naadloos op elkaar aan en wie wil er nou niet praktijk kunnen houden in een historische werfkelder?! Het wederzijds enthousiasme heeft ertoe geleid dat wij jullie vanaf november 2021 mogen gaan verwelkomen op onze nieuwe locatie: FysioBewust Oudegracht!

Persoonlijk contact en een zorgvuldige benadering van de zorgvraag is waar kwalitatieve zorg bij ons om draait. Ons toegewijde en diverse team van nauw samenwerkende therapeuten met een breed scala aan persoonlijke specialismen stelt ons in staat deze kwaliteit onze standaard te kunnen noemen. Omdat het team niet overal tegelijk kan zijn is besloten om FysioBewust Tuinwijk te sluiten per 1 januari 2022. Om te zorgen voor een vloeiende overgang en de zorgkwaliteit die jullie van ons gewend zijn te kunnen waarborgen hebben wij besloten om onze werkzaamheden bij FysioBewust Tuinwijk langzaam af te bouwen en vanaf november geleidelijk te verhuizen naar onze nieuwe plek, 1 kilometer verderop in de binnenstad.

Mascha De Vries, onze enthousiaste collega, tevens schouderspecialist en zelf al jaren fanatiek Workout-sporter zal onze eerste collega zijn die vanaf november de nieuwe locatie gaat bemannen. Als bekend gezicht bij De Workout is zij de aangewezen persoon om deze opwindende periode voor ons in goede banen te geleiden. Wij hebben er zin in!