Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie | FysioBewust Utrecht | Fysiotherapie in Utrecht Overvecht en Tuinwijk

Wat doet een kinderfysiotherapeut?

Heeft u vragen of twijfels over het bewegen, het reageren op zintuiglijke prikkels, de ademhaling of over pijnklachten van uw kind? dan is het zinvol om een afspraak te maken bij een kinderfysiotherapeut. Een vertraagde motorische ontwikkeling of een ontwikkelingsachterstand, een voorkeurshouding of schrijfproblemen kunnen een belemmering zijn in het dagelijks leven van uw kind; thuis, op school of bij het bewegen.

 

Bij het eerste consult wordt de hulpvraag van u en uw kind in kaart gebracht en wordt er fysiotherapeutisch onderzoek gedaan. Na het onderzoek wordt in overleg met u en uw kind een behandelplan gemaakt. 

Bent u op zoek naar een gedreven en enthousiaste fysiotherapeut voor uw kind? 

Dymph Bruijnes is de nieuwe kinderfysiotherapeut in de omgeving Utrecht Overvecht en Tuinwijk. Een specialist in het behandelen en begeleiden van kinderen binnen fysiotherapie. 

Tijdens haar masteropleiding tot kinderfysiotherapeut zal Dymph  haar kennis gebruiken door direct met de doelgroep aan de slag te gaan.

Fysiotherapie op Basisschool De Beiaard in Voordorp! Kinderfysiotherapeut in opleiding Dymph Bruijnes zal zich vanaf april 2019 elke vrijdag inzetten voor de kinderen van Basisschool De Beiaard.  

Honingraat | FysioBewust Utrecht | Fysiotherapie in Utrecht Overvecht en Tuinwijk

Bent u geïnteresseerd in fysiotherapie bij onze praktijk? Meld u dan nu online aan bij onze praktijk.